• Recent
Atom BR Versie JLH1969 Single-ended Klasse Een eindversterker DIY kit (2-channel) omvat niet transistor
zoom_in

Atom BR Versie JLH1969 Single-ended Klasse Een eindversterker DIY kit (2-channel) omvat niet transistor

€ 20.52

Nummer
check Bestaan

JLH1969 Circuit we weten allemaal dat is het bekend, het is een oude en vertrouwd spelers, en beginners wilt spelen de circuit; echter gedurende meeste kit is meestal limited materiaal prijs van een paar dollar tot tientallen dollars, een belangrijke component gebruikt ook niet-audio-uitgang capaciteit, echt..
die tot enorme multi-player besteedt een grote inspanning doen JLH1969 na ze komen om zo'n conclusie, geen dynamische, geen frequenties... lijkt, is luisteren naar een " stem "
Atom-JLH1969 kenmerken :
1, Mono structuur, gemakkelijk om de speler voor ongeveer chassis koeling installatie verkrijgen een betere koeling effect, als de optionele ZERO-ZONE speciaal gemaakt HPOO power, gemakkelijk krijgen volledig onafhankelijke channel dual mono, de rationale was rond 100% op scheiding.
2, rekening houdend alleen doen post-versterker, deze versie is niet overbodig te verhogen elektronische filtering, kan verbeteren de dynamische.
3, op Internet met alleen een ingang koppelcondensator Nichicon MUSE BP 47 UF grote koppeling capaciteit, niet serieus bestudeerd, real geneukt Shaoyou zeker gespoten met zo veel, de geluid niet geluid dat geen; wanneer op de na de capaciteit, zal ondermijnen uw view van JLH1969 en 47 U gekoppeld, u vindt geen meer wedstrijden deze condensator circuit.
4, Internet gebruik slechts een uitgang koppeling condensatoren Nichicon KG II bestand 3300 u F, deze capaciteit met de input capaciteit van een perfecte match.
5, de feedback en de bootstrap condensator gebruik ELNA CERAFINE, om een dynamische en intensiteit, de twee condensatoren moet op ELNA CERAFINE, maar moest nieuw geïnstalleerde (Thailand laden), kan het niet een vroege rood leer.
6, om meer gehoor oor, de feedback weerstand schakelaar AB carbon, terwijl ook toegetreden AB input stage lage carbon R waarde
7, de input stage transistor matching is zeer belangrijk, we liever Toshiba C2240 BL
OPMERKING : Deze een kit, alle onderdelen nodig u lassen en testen.
speciale Opmerking : Deze versie niet bevatten power buis (eind de buis)
bovenstaande ingrediënten is de serie versie van de school geluid programma met PCB magic spelers kan ook veranderen volgens bovenstaande regeling.
PS : Wanneer de duwen 6 ohm luidsprekers, is het aanbevolen niet minder dan 1 A stroom, 4-ohm speakers, is het aanbevolen niet minder dan 2 A ruststroom, het is aanbevolen om een enkele 24 V DC spanning.
de belangrijkste filtering capaciteit van niet minder dan 15000 u F, anders lage frequentie worden beïnvloed. bruggelijkrichter is aanbevolen om doen de chassis vloer koeling.
Mono koellichaam beveelt geen minder dan 246*30*90 (1 A tijd) PCB : 75mm * 50mm

Pakket:
Ja
Modelnummer:
JLH1969
Maximale Power Per Kanaal:
10w
Kanalen:
2 (2.0)
Merknaam:
GZLOZONE

Gerelateerde producten..