• Recent
Beste Prijs Incubator 60 Eieren Incubator Kip Eend Gevogelte Incubator Machine Voor Verkoop
zoom_in

Beste Prijs Incubator 60 Eieren Incubator Kip Eend Gevogelte Incubator Machine Voor Verkoop

€ 44.86

Nummer
check Bestaan

beste Prijs Incubator 60 Eieren Incubator Kip Eend Gevogelte Incubator Machine Voor Verkoop
Item Descript :
beschrijving
1. gloednieuw in doos met instructie gids, ei incubator met Digitale Temperatuurregeling, ingebouwde Ventilator en de water kamer.
2. Gebruiker zal hebben om de eieren handmatig en zal hebben controleren water in water kamer en vul het als gedroogd.
3. Manual Ei Draaien, digitale Temperatuurregeling Met Uitlezing, temperatuur alarm & Gemakkelijk Observatie. specificatie
-Voltage : 240 V/50 Hz
-uitkomstpercentage : 95%
-Power : < 115 W
capaciteit : 60 Kippeneieren
-gewicht : Ca. 3.8 kg
-garantie : 1 jaar garantie
temperatuur : 35 °C om 40 °C (Verstelbare)
-maten : 45 cm X 45 cm X 21 cm
pakket Inbegrepen
-1 X Ei incubator
-1 X Touch Licht
(dit is inbegrepen voor ONS koper, informeer als je in ONS of andere plaats) Item Foto bediening voorbereiding voordat incuberen 1. Controleer de incubator apparaat binnen en buiten of het in goede staat of niet, inclusief observeren de fan rotatie en ei turnning apparatuur of andere componenten 2. Schoon en steriliseren incubator, dan suffumigate het met kaliumpermanganaat en formaline. 3. Passen de temperatuur en feed water om de tank om een proef van 12-24 uur, als de machine werkt normaal in juiste tempratuur en vochtigheid, die bewijst dat het kan in running. de proces van broedeieren 1. Kiezen en winkel verse ei binnen 5 dagen (7 dagen hooguit) als voeden eieren. om de ei opgeslagen voor meer dan 5 dagen, er 4% minder uitkomstpercentage en 30 minuten langdurig incubatie periode voor een meer dag opslag. 2. De juiste temperatuur voor feeding ei opslag is voorgesteld ongeveer 12-16 3. De kleinere kant zou beter worden zet upside tijdens de periode van voeden ei opslag. Notes voor off-lade periode 1. Off-lade, die aangeeft om het proces van verwijderen uit ei lade beugel om broed lade. meestal de chick embryo verwijdert off de lade aan de dagen van 18-19. tijdens de periode van off-lade, neem plaats zachtjes en lag ze een enkele laag. 2. let er zal 3 dagen eerder dan andere gevogelte incubatie periode wanneer verwijderen chick embryo te broed lade. veiligheid Kennisgeving 1. niet zet elke goederen op de draad, de power line van incubator moet geplaatst waar zal niet worden gestapt of maken mensen trip en fall. 2. Vermijd de socket en uitbreiding lijn in gebruik van overbelasting in case brand en elektrische schokken gevaarlijk. 3. Please afgesneden de voeding en trek de power line wanneer de machine verzenden een abnormale geur of ongebruikelijke lawaai. 4. Gelieve niet de incubator buiten wanneer rainning of onder sterke zonneschijn. 5. Gelieve zeker dat de voeding is uitgeschakeld voordat cleanning de machine. 6. Dan niet laat de incubator blootgesteld aan de plaats waar vol snelle lucht beweging of schadelijke chemische air. 7. Dan niet touch de power lijn of de socket wanneer de machine in werk in geval van elektrische schokken of andere onverwachte veiligheid ongevallen. 8. Dan niet blok de lucht-bleed gat wanneer de incubator werkt. Betalingstermijn · wij accepteren Creditcard, Bankpas en e Check betalingen via Escrow. · kopers zijn verplicht regelen een betaling binnen 72 uur veiling sluiten. · echeck betalingen 3 tot 7 werkdagen duidelijk via Escrow. · LET : Onze Prijs NIET RECHTEN, LOCATL BELASTINGEN OF ANDERE INVOER KOSTEN. · vermeld uw speciale wensen (kleur, pakketten, enz.) in de Escrow SECTIE OPMERKINGEN bij betaling.
· We items aan uw Escrow bevestigd adres. zorgen gelieve uw adres in Escrow is afgestemd met uw verzendadres voordat u betaalt. · We zijn geen verantwoordelijkheid voor verkeerde adres, aangepaste vertraging of belasting. transit is zeer afhankelijk en door Post verstrekt. · alle items worden verzonden binnen 3 werkdag na ontvangst van betaling. let bestellingen geplaatst op weekends en feestdagen worden verzonden op de volgende werkdag.

Type:
Electric Heater Parts
Modelnummer:
JN5-60

Gerelateerde producten..