• Veiling
  • Recent
Chinese Sterrenbeeld paard Onstuimige Hengst Paard Bronzen Standbeeld Figuur Tuin Decoratie echte Messing Brons
zoom_in

Chinese Sterrenbeeld paard Onstuimige Hengst Paard Bronzen Standbeeld Figuur Tuin Decoratie echte Messing Brons

€ 164.00 240.99

Nummer
check Bestaan

beschrijving :
materiaal : Wit Koper
maat : 31 20 13.5 cm
Product Gewicht : 4.8 KG
staat : Zeer Goede welkom om mijn winkel over Ons
lees meer over wie we zijn en wat we stand voor. vertrouwen over inkoop van een gerenommeerde bedrijf met vele tevreden en trouwe klanten.
hier is een chinese fengshui bronze rijkdom geld yuanbao Paard Pull kool geluk standbeeld, het in goede staat, en werd gemaakt door vakmensen in traditionele stijl met fijne handcrafts. dit is een grote stuk van waardevolle collectie, een waardevolle persoonlijke alter of een zeer goed aanwezig. de handwerk is zeer fijn met incredible detaillering. Don niet missen deze kans om it. wens u geluk!
vereerd Klanten : welkom onze winkel en genieten winkelen in " Smile ". We hebben gevonden een interessante kans te verkopen verschillende soorten collectibles en Antiek overzeese op regelmatige basis. hoewel Ik ben nieuw hier maar We begrijpen de Eerlijkheid en Oprecht is belangrijker voor overal. onze familie Beginnen zakelijke in Beijing en Tibet Sinds vele jaar geleden ook genieten collection van overal. In mijn winkel, er vele prachtige items dat wachten op u, voornamelijk actief in de externe waarde van een collectie bronzen, porselein, zilver, cloisonne, militaire benodigdheden, boeddhistische standbeelden, boeddhistische levert en accessoires zoals oude familie ornamenten ambachten. ik zal mijn best om ze een een en welkom join de concurrentie en vertrouwen order! te bereiden de originele klei sculptuur voor molding, het zal ontlede door snijden de klei met draad en door snijden de armature met een zaag. de armature is wat geholpen ondersteuning de klei in plaats terwijl de kunstenaar was creëren het. opmerking de registratie marks die later in het proces zal dienen om lijnt de onderdelen.
Sorry, we geen langer solicit biedt op onze artikelen. We hebben geprijsd ze op wat we geloven dat hieronder markt prijzen (soms ver hieronder). ze zijn ofwel waard wat we vragen, of niet. als niet, dan zullen we, tijd, verminderen de prijs (we zullen soms verhogen de prijs als we voelen het is momenteel te ver hieronder fair markt waarde . sorry). We voelen dat de aanbieding/tegenbod systeem is inherent gebrekkig en dat door vermelding onze beste prijs up front, we worden meer " waarheidsgetrouw " onze klanten. dank u voor uw interesse .
nu de shell is klaar ontvangen de molten brons. wordt gegoten op een temperatuur van ongeveer 2,000 F.
na de brons is afgekoeld, de shell scheuren op eigen accord en is handmatig verwijderd uit de brons. dit kan ook wel de " verloren shell " methode als casting. de sculptuur is nu " metalen op de floor ".
elke gates en vents zijn verwijderd uit elke sectie van de sculptuur en de stukken zijn vervolgens gelast terug samen. een kan realiseren de enorme tijd en arbeid betrokken gewoon tot dit punt.
zodra de stukken van de sculptuur zijn herenigd, of gelast terug samen, de las lijnen zijn dan tooled out en eventuele onvolkomenheden in de metalen zijn gecorrigeerd. dit duurt plaats in de metalen kamer waar de kritische talent van de artisan 's transformeert de onderdelen in een holle bronzen dupliceren van de originele klei model.
internationale Kopers :
invoerrechten, belastingen, en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper
controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten worden voor bieden/kopen
deze kosten zijn normaal verzameld door het leveren vracht (verzending) bedrijf of wanneer u halen de item-neem ze NIET verwarren met extra verzendkosten
beleid
alle items kwalificeren voor onze 30 dag tevredenheidsgarantie tenzij anders in de product lijst. alle items zijn gegarandeerd in gloednieuwe staat op de ontvangst van aankoop. als er problemen of als u niet 100% tevreden met de item, gelieve ons onmiddellijk zodat wij een vervanging of een terugbetaling van de item.

Thema:
Mascotte
Materiaal:
Biologisch materiaal
Merknaam:
HUARONGKANGYOU
Material:
bronze

Gerelateerde producten..